Sobre mi

Claudia inici.jpg

            Llicenciada en Psicopedagogia i col·legiada amb el número 2149  pel Col·legi Oficial de Pedagogia i Psicopedagogia de Barcelona i també Diplomada  com a Mestra d'Educació Especial. Sóc, també, membre professional d'AETAPI (Asociación Española de Profesionales del Autismo)

 

            Màster en Neurociència i Educació Emocional, Instructora d'Educació Emocional i Mediadora en Resolució de Conflictes rebent de la Universitat Isabel I i de l'Institut Psicobiològic de Madrid una menció d'Excel·lència.

            He treballat durant  quatre anys en diferents CRAE's amb infants i adolescents tutelats pel Departament de Benestar i Família (DGAIA) i 15 anys com a mestra funcionària d'escola pública.

 

            Nascuda al Vendrell (Tarragona) tinc la gran sort de créixer i desenvolupar-me en una família formidable, amb una pares que ens van ensenyar a mi i a les meves  meravelloses  germanes Marta i Georgina el valor de la vida posant fonaments d'amor, llibertat, respecte, responsabilitat i un llarg etcètera.

 

            Sóc dona, amiga, filla, germana, parella, mare, tieta... però sobretot una apassionada de tot el que faig posant interès en la formació d'infants i adolescents, en descobrir persones, obres d'art, literatura,  música, viatjar, cuinar, de fet m'apassiona viure aquesta vida que tot i que tingui moments de metamorfosi inesperats com el càncer que em va tocar viure amb 38 anys, es va acabar convertint en un viatge espiritual de creixement i d'aprenentatge.